Hem- & kontorsstädning

Hem- & kontorsstädning

Om du vill få hjälp med hemstädning i Gävle kan du anlita en städfirma i Gävle som är proffs på allt inom städning. Vi kan hjälpa dig med din löpande hemstädning så att du alltid har ett trivsamt och rent hem. På så vis slipper du det tidskrävande och tråkiga arbetet och kan istället lägga din tid på något roligare.

Vi utför även kontorsstädning i Gävle och åtar oss gärna städuppdrag för bostadsrättsföreningar, butiker och offentlig sektor. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra städtjänster och hur vi kan hjälpa dig med din städning.

 

När du behöver hjälp med hemstädning i Gävle

Nedan följer några punkter som kan vara bra att veta inför din hemstädning i Gävle:

  • När vi åtar oss hemstädning i Gävle så kommer vi först överens med dig om hur just du vill få ditt hem städat. 
  • Vi har ett standardprogram för hemstädning som innebär att vi utför en grundlig städning av ditt hems alla rum. 
  • Du kan själv bestämma hur ofta du vill få städat och om du vill komplettera med ytterligare städtjänster. 
  • Du har som privatperson möjlighet att göra ett RUT-avdrag på 50 % av våra arbetskostnader, vilket sker direkt på fakturan.

 

Anlita oss för din kontorsstädning i Gävle

Vill du få hjälp med kontorsstädning i Gävle så att du och dina kollegor istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet kan du anlita oss som städfirma i Gävle. Vi ser till att ditt kontor är skinande rent och väldoftande så att personer som vistas på kontoret får en trivsammare och mer kreativ arbetsmiljö. 

Du bestämmer själv hur ofta vi ska städa och vad som ska ingå i kontorsstädningen. 


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.