Så går en kontorsstädning i Gävle till med vårt städföretag

Att anlita ett professionellt städföretag i Gävle för ditt företags kontorsstädning bidrar till att personalen får en mer trivsam, harmonisk och avkopplande arbetsmiljö. Dessutom kan personalen fokusera på sina arbetsuppgifter istället för att själv behöva tömma papperskorgar och städa kontoret.

Ett rent och väldoftande kontor bidrar till en större trivsel, arbetsglädje och kreativitet bland personalen på kontoret. Istället för att medarbetarna ska behöva städa själva kan de ägna sig åt företagets kärnverksamhet och överlåta städningen till ett städföretag i Gävle. Det gör att medarbetarna lägger sin tid på det som är mest lönsamt för företaget.

Att anlita en städfirma i Gävle för kontorsstädning behöver inte vara så komplicerat då vi har färdiga städprogram för kontor. Självklart kan du själv bestämma hur ofta du vill få kontoret städat och om du har några ytterligare önskemål kring städningen.

När du anlitar vårt städföretag i Gävle för kontorsstädning

Till att börja med kommer vi ut till ert kontor för att inspektera de ytor som ska städas samtidigt som vi lyssnar på dina önskemål och behov. 

Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök genom vårt formulär på hemsidan. 


Vid mötet bestämmer vi också hur ofta som du vill få städat. Vanligtvis brukar en grundlig kontorsstädning utföras en eller ett par gånger i veckan men vi kan också komma ut till kontoret för enklare underhållsstädning mellan städtillfällena, exempelvis för att dammsuga golven och tömma papperskorgar.

Detta ingår i en kontorsstädning

Nedan är ett exempel på hur ett städprogram för kontor kan se ut när du anlitar vårt städföretag i Gävle:

  1. Vi börjar med att torka av alla fria ytor på kontoret som hyllor, skrivbord och andra möbler, väggar, dörrar, fönsterbrädor och elektronisk utrustning. 
  2. Vi rengör socklar, dörrkarmar, fönsterkarmar, armatur, strömbrytare och eluttag. 
  3. Våra städare putsar speglar och glaspartier invändigt och slutligen dammsuger vi golven och fukttorkar dessa.
  4. I köksavdelningen rengör vi alla skåp, lådor och vitvaror utvändigt. Vi torkar av diskbänk, kakel, kranar och rengör under diskbänken. 
  5. I badrum och på toaletter rengör vi väggar, golv, alla vitvaror utvändigt, putsar speglar och eventuella glas i duschväggar och rengör golvbrunnen. 

Utöver det kan vi också åta oss andra tjänster som exempelvis diskning, vattna blommor och putsa fönster.

 

Kontakta vårt städföretag i Gävle för mer information

Maid For You i Sverige är ett städföretag i Gävle som erbjuder städtjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och butiker i stora delar av Gävleborg och Dalarna.

Våra skickliga städare är utbildade och har en lång erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan erbjuda dig effektiv hemstädning, flyttstädning, storstädning eller kontorsstädning. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster eller om du vill boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan diskutera ditt företags behov av städning. 

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.