Välkommen att höra av dig till oss

Välkommen att höra av dig till oss

Kontakta gärna oss om du har några frågor - så hjälper vi dig! Med många års erfarenhet som städföretag i Gävle kan vi det mesta och lite till.

Vi på Maid for you har länge arbetat i städbranschen och vill vara ditt självklara val när du söker en städfirma i Gävle. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet blir kvalitativt utfört, samtidigt som dialogen med oss är smidig och trevlig. Läs nedan vad en av alla våra nöjda kunder säger:

Bra service, rakt på sak inge krångliga att ha och göra med!
-Elin

För att du ska känna dig trygg lämnar vi dessutom garantier på vårt arbete. Beställer du exempelvis flyttstäd i Gävle, städar vi enligt mäklarsamfundets riktlinjer och du får garanti på att städningen blir godkänd.

Vill du ha smidig och trygg städservice från ett lokalt städföretag i Gävle? Tveka inte att höra av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen!

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.

Vi är stolta över våra fina recensioner

A
Väl utfört arbete, snabb hjälp och supertrevlig svensktalande personal.
Anna-Lena
K
Fick hjälp snabbt och ett väl utfört arbete
Kerstin
E
Bra service, rakt på sak inge krångliga att ha och göra med!
Elin