Fönsterputsning

Fönsterputsning

Fönsterputsning är ett tungt arbete som ibland kan kräva stegar och annan utrustning för att kunna utföras effektivt. Dessutom är fönsterputsning en del av hemmets eller kontorets städning som ofta glöms bort, trots att man bör putsa fönstren minst 2-4 gånger per år.

Har man en butikslokal vid en trafikerad gata kan det krävas att butiksfönstren putsas betydligt oftare än så. Om du vill få hjälp med att putsa fönster hemma eller på kontoret kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig hålla dina fönster rena.

 

Anlita oss för din fönsterputsning i Gävle

Vi är en professionell städfirma i Gävle som åtar oss fönsterputsning, hemstädning, kontorsstädning, trappstädning och flyttstädning i stora delar av Dalarna. 

Fönsterputsning i Gävle erbjuder vi för ditt kontor, ditt hem, i din bostadsrättsförening eller för din butik - vid ett enstaka tillfälle eller löpande enligt överenskommelse. 

Våra fönsterputsare har en stor erfarenhet inom området och putsar dina fönster snabbt och effektivt med ett skinande rent resultat. Du kan alltid boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut till dig för att inspektera dina fönster och diskutera dina behov av fönsterputsning i Gävle. 

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.