Flyttstädning

Flyttstädning

Ska du flytta till en ny bostad så är det ofta en hel del saker att tänka på: packning, transport av ditt bohag och därefter uppackning i den nya bostaden. Då kan det vara skönt att slippa att även utföra en tidskrävande och obligatoriska flyttstädning i din gamla bostad. Om du vill få hjälp med flyttstäd i Gävle av ditt hem eller ditt kontor kan du kontakta oss för att erhålla professionell hjälp av en städfirma i Gävle.

 

Vi erbjuder flyttstäd i Gävle med garanti

Vi åtar oss alla typer av flyttstäd i Gävle för både privatpersoner och företag. Vi utför alltid en flyttstädning mot fast pris och med garanti så att du kan vara säker på att städningen av din gamla bostad eller kontor kommer att bli godkänd.

Våra duktiga och effektiva städare utför arbetet enligt mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, vilket innebär att vi utför en grundlig städning med ett perfekt resultat.

Genom att anlita en städfirma i Gävle för din flyttstädning spar du betydande med tid som du istället kan använda för att komma igång i ditt nya hem eller företagets nya lokaler. 

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.