Överlämna hemstädningen till vår städfirma i Gävle

Känner du att din vardag inte räcker till för alla måsten eller vill du frigöra mer tid att göra något roligare med än städa kan du anlita en städfirma i Gävle för hemstädning. Du bestämmer själv hur städningen ska utföras och hur ofta du vill få städat i ditt hem.

Att städa är något som måste göras för att skapa en bra trivsel i hemmet. Men istället för att du ska besväras av alla måsten som behöver utföras i hemmet samtidigt som det tar mycket av din tid kan du anlita en städfirma i Gävle som hjälper dig med din hemstädning. Att anlita ett städföretag som utför hemstädning kommer bidra till att du får en grundlig rengöring av ditt hem med jämna mellanrum. Detta gör att du själv endast behöver utföra enklare underhållsstädning mellan städtillfällena och därmed kan göra något roligare med den tid du får över.

 

Att anlita en städfirma i Gävle för hemstädning

När du ska anlita en städfirma i Gävle för din hemstädning kan du använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vid ett hembesök kan vi dels inspektera ditt hem men även lyssna på dina önskemål kring städningen. Vi kan också erbjuda dig en provstädning till ett reducerat pris så att du kan se resultatet av vår städning.

Du bestämmer själv hur ofta du vill få städat, en gång i veckan, varannan vecka, en gång per månad eller exakt så ofta du har behov av. Om du vill få extra tjänster utförda som exempelvis hjälp med att vattna blommor, byta sängkläder eller diskning går det utmärkt att beställa till detta till din ordinarie hemstädning.

Som privatperson har du dessutom möjlighet att använda dig av RUT-avdraget, vilket kan ge dig avdrag på upp 50 % av våra arbetskostnader. 

 

Så här utför vår städfirma i Gävle en hemstädning

När vi har kommit överens om ett städschema kommer sedan våra duktiga städare att städa ditt hem under överenskomna dagar. 

När vi genomför en hemstädning sker städningen grundligt så att vi efterlämnar oss ett skinande och väldoftande hem. 


Vid en hemstädning städar vi samtliga rum i bostaden. I kök och badrum utför vi specialstädning vilket innebär att vi också rengör vitvaror utvändigt, torkar av diskbänk, under diskbänk, spisfläkt, kakel och kranar.

 

Låt vår städfirma i Gävle hjälpa dig med din hemstädning

Maid For You i Sverige är en städfirma i Gävle som utför städtjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och butiker i Gävleborg och Dalarna. Vi åtas oss att utföra hemstädning hos privatpersoner där vi löpande utför en grundlig och ordentlig städning av bostadens alla rum.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning. Du kan även boka ett hembesök så att vi kan utföra en provstädning innan du bestämmer dig för att anlita oss. 

Kostnadsfria offerter för förstklassig städhjälp

Maid for you vill vara ditt självklara val av städfirmna i Gävle. Med en effektiv, erfaren och yrkeskunnig personalstyrka utför vi alla våra städuppdrag både tryggt och snyggt! Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert.